Snel naar: Alle recente alarmeringen - Brandweer - Medisch - KNRM & Reddingsbrigade - Politie - Traumahelikopters

3 handige apps voor op je smartphone

Toegevoegd: 19-09-2023, 10:02 uurEen smartphone is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Het is daarom dus ook niet zo gek dat we er steeds meer mee doen. Vooral wanneer we kijken naar de eenvoudige dagelijkse taken, zoals het bijhouden van onze agenda, het noteren van belangrijke dingen en ook het maken van een boodschappenlijstje, het kan allemaal. Toch zijn er daarnaast nog een aantal apps, waarvan wij vinden dat je deze absoluut moet hebben geïnstalleerd op jouw telefoon. Daarmee bedoelen we niet de bekende social media apps, maar apps die het je in het dagelijks leven allemaal net even wat makkelijker maken.

Productiviteit apps

Als je je leven beter wilt organiseren en productiever wilt zijn, dan is een app zoals Trello dé app voor jou. Met Trello kun je eenvoudig projecten en taken beheren door gebruik te maken van boards, lijsten en kaarten. Je kunt je takenlijsten opstellen, deadlines instellen en samenwerken met anderen. Met de handige notificaties vergeet je nooit meer belangrijke taken en blijf je altijd op de hoogte. Trello is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is een absolute aanrader voor iedereen die gestructureerd wil werken. Uiteraard zijn er naast Trello nog allerlei andere apps, maar is het vooral belangrijk dat je kiest voor een app waarmee je alles een stuk gemakkelijker en vooral ook overzichtelijker kunt plannen. Vooral in de huidige tijd, waarin we steeds vaker druk zijn, is het goed te zorgen voor de juiste planning en structuur.

Vermaak

Naast alle serieuze zaken, is het af en toe ook eens tijd voor wat vermaakt. Gelukkig staan zowel de app store, als de playstore helemaal vol met allerlei te gekke apps. Zo kun je bijvoorbeeld je geluk beproeven tijdens een potje roulette in een van de online casinos met gratis spins, maar zijn er ook strategische spellen zoals Clash of Clans, waarbij er wat anders van je wordt gevraagd dan in te zetten op rood of zwart. Omdat de keuze aan spellen en andere vormen van vermaak gigantisch is, kan het best even lastig zijn om iets te vinden wat bij je past. Scroll daarom gewoon eens rustig door de verschillende apps en download er een aantal. Door te spelen merk je pas of het wel of niet iets voor je is.

Gezondheid

Onze telefoon is tegenwoordig van dusdanige technologische snufjes voorzien, dat je ook je gezondheid er voor een groot deel mee kunt monitoren. Niet alleen is de ingebouwde stappenteller een goede manier om te zien of je voldoende stappen zet iedere dag, maar zijn er ook allerlei apps waarmee je kunt bijhouden hoeveel je hebt gegeten en wat voor jouw gewicht en beweging gezond is. Wil je het helemaal goed doen, dan is het ook aan te raden een smartwatch te dragen, zodat niet alleen de beweging kan worden bijgehouden, maar ook je hartslag. Op het moment dat je hartslag dan structureel te hoog is, ook wanneer je niets aan het doen bent, weet je in ieder geval wel dat er even naar moet worden gekeken.


« Ga terug

Cookie-instellingen beheren